Örömzenélésről a zenében örömüket lelőknek

ZIG-Singers emlékblog

ZIG-Singers emlékblog

Nézz bele a ZIG-Singers június 8-i koncertjébe!

2019. június 09. - PH.Plusz

Ha ott voltál a június 8-i koncerten, akkor azért, hogy újra átélj néhány pillanatot. Ha nem voltál ott, akkor azért, hogy ízelítőt kapj abból, milyen volt. Szavakkal elmondani nem könnyű... 

1000 ember a nézőtéren, 45 lelkes énekes és 7 fős zenekar a színpadon. Medárd nap ide vagy oda, esőnek semmi nyoma.  Megható pillanatok mindjárt a köszöntőknél - talán túl sokat elhangzott a "búcsú" szó. "Oh happy day" - ez szól az elsők között. Majd jönnek az ismert slágerek a "Shoop shoop song"-tó a "Gotham city"-ig. És az Abba-Neoton-blokk, amit külön erre a koncertre tanult meg a kórus. Ez annyira bejött, hogy a ráadásban is elhangzott. Mert persze volt ráadás. A közönség meg is hálálta, állva-táncolva tapsolta végig az utolsó dalokat. Voltak még örömkönnyek, nagy ölelések, és "de fogtok hiányozni"-sóhajtások. 

Marad a sok-sok emlékmozaik a ZIG-Sinegerstől, ami most kiegészül néhány újabb darabbal az utolsó koncetről. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zigsingers.blog.hu/api/trackback/id/tr2214886026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása